DMA 2021

May 20, 2022History

DMA 2021

May 20, 2022
DMA2021-webcover.png

Digital Marketing AWARDS 2021

Σε κλίμα γιορτής, με ηχηρό το παρών των εταιρειών του Digital Marketing, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Cyprus Digital Marketing Awards 2021 την Πέμπτη 19 Μάϊου, στο Lemon Park.

The Winners List

κατεβάστε τον αναλυτικό πίνακα των νικητών

Event photos

Δείτε και κατεβάστε τις φωτογραφίες της βραδιάς

Live Stream Video

παρακολουθήστε τις δηλώσεις των νικητών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Digital Marketing AWARDS 2021- Οι μεγάλοι νικητές

Σε κλίμα γιορτής, με ηχηρό το παρών των εταιρειών του Digital Marketing, πραγματοποιήθηκε η απονομή των Cyprus Digital Marketing Awards 2021 την Πέμπτη 19 Μάϊου, στο Lemon Park.
Τα βραβεία συνδιοργανώνονται για 3η συνεχή χρονιά από το Γραφείο Τύπου & Πληροφοριών και την BOUSSIAS Cyprus, υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Εκδοτών Διαδικτύου και σταθερό αρωγό την Cablenet, που παρουσίασε τα βραβεία για μία ακόμη φορά.
Ανάμεσα σε περισσότερα από 200 υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, αναδείχθηκαν και επιβραβευτήκαν οι σημαντικότερες τάσεις και οι πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες του Digital Marketing και eBusiness στην Κύπρο. Το δύσκολο έργο της αξιολόγησης είχε αναλάβει η Κριτική Επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από 30 καταξιωμένα στελέχη από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη φετινή διοργάνωση εμπλουτίστηκαν οι θεματικές ενότητες και οι κατηγορίες, για να μπορούν να ανταποκριθούν στην συνεχώς και με πολύ απαιτητικούς ρυθμούς μεταβαλλόμενη αγορά του Digital, με αποτέλεσμα να απονεμηθούν συνολικά 64 βραβεία!
Η CEO της BOUSSIAS Cyprus κα. Μαρία Κυριάκου σημείωσε μεταξύ άλλων «ομολογώ ότι θαυμάζω τα άτομα που ασχολούνται με το Digital. Πρέπει να έχουν  την ικανότητα να προλαβαίνουν τις αλλαγές και ταυτόχρονα να δημιουργούν. Είναι ένας χώρος όμως, που κρύβει και μια μαγεία και αυτή η μαγεία μας εξασφαλίζει το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσιάζει η αποψινή μας βραδιά. Η βράβευση είναι μια σημαντική αναγνώριση της ομαδικής δουλειάς και δέσμευση για την παροχή αξιόλογων υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, προσδίδει μια στρατηγική νότα αισιοδοξίας σε μια εποχή που είναι κρίσιμη η ενίσχυση του ηθικού της ομάδας.».
O κ. Άδωνις Ταλιαδώρος, Λειτουργός Τύπου και Πληροφοριών Α’, εκ μέρους του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών δήλωσε ότι «Η πανδημία ανέδειξε την ανάγκη για πρωτοτυπία δημιουργικότητα και καινοτομία για την εφαρμογή μίας διαφορετικής προσέγγισης στο επιχειρείν. Μέσα σε αυτή τη μετάβαση στο ψηφιακό τοπίο και επιχειρείν, έχουν ξεχωρίσει μερικά γραφεία ταλέντα και ομάδες, που είναι αυτές που βραβεύουμε σήμερα».
O κ. Πάμπος Μυώσεως, Εμπορικός Διευθυντής Λιανικής της Cablenet «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα ως CABLENET που έχουμε συνδέσει το όνομα μας με αυτόν τον υπέροχο θεσμό που βραβεύονται οι καλύτεροι σε ένα χώρο ιδιαίτερα απαιτητικό! Ένα χώρο που για να ξεχωρίσεις, η δημιουργία πρέπει να συνδυαστεί απαραίτητα με τεχνικές γνώσεις, να αναγνωρίσεις και να ερμηνεύσεις σωστά τις ρουτίνες των καταναλωτών, πρέπει να αναφέρεις με αμεσότητα και ευθύτητα το μήνυμα που θέλεις να επικοινωνήσεις, να παραμείνεις relevant με το κοινό σου και φυσικά να αποδώσεις όλα αυτά τον καλύτερο τρόπο σε μια σειρά από πλατφόρμες και συσκευές ».

Μεγάλοι νικητές της αποψινής βραδιάς αναδείχθηκαν η ΙΚΕΑ ως Brand of the Year, η The Worx ως Social Media Agency of the year, η Ogilvy Cyprus ως Performance Marketing Agency of the Year και ο C.A. PAPAELLINAS EMPORIKI LTD– ALPHAMEGA που ανακηρύχθηκε eBusiness of the Year.

Οι υπόλοιπες εξίσου σημαντικές βραβεύσεις της βραδιάς ανήκουν στις παρακάτω εταιρείες:
Action Global Communications: 1 GOLD, 2 BRONZE
Alpan Electroline Ltd: 1 GOLD, 1 SILVER,1 BRONZE
Anytime by INTERAMERICAN: 1 GOLD
Black Pepper Cy: 1 BRONZE
Byte The Digital Agency / Partners VMLY&R: 1 GOLD, 3 SILVER, 1 BRONZE
Byte The Digital Agency / Partners VMLY&R / pr: partners: 1 GOLD, 2 BRONZE
C.A. PAPAELLINAS EMPORIKI LTD – ALPHAMEGA: 3 GOLD, 1 SILVER, 2 BRONZE
Gnomi Integrated Communications: 1 GOLD, 1 SILVER, 1 BRONZE
IKEA – H. M. Housemarket (Cyprus) Ltd: 6 GOLD, 1 BRONZE
Lidl Κύπρου: 2 GOLD, 2 BRONZE
Marketing Nest (MN) Limited: 1 SILVER
Nespresso – Vassos Eliades LTD: 1 SILVER, 1 BRONZE
Ogilvy Cyprus: 2 GOLD, 3 SILVER, 3 BRONZE
Opium Works Digital: 1 GOLD, 1 BRONZE
TBWA\ENTELIA: 1 GOLD
The Worx: 3 GOLD, 3 SILVER, 2 BRONZE

ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: CABLENET
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ: OPIUM WORKS
ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ: CONEQ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ: TABS & SPACES